Reklama

Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav, venku je 13.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Tramvaj nedaleko nemocnice těžce zranila chodce, policie hledá svědky

Krimi

20.1.2011

Autor: amb

K těžkému zranění chodce na přechodu došlo včera odpoledne na křižovatce ulic Hraniční a Čajkovského. Chodec šel od nákupního centra a vstoupil do dráhy rozjeté tramvaji. Policie prosí případné svědky o pomoc při objasnění nehody.

Ke kolizi došlo včera v 17:20 hodin v Hraniční ulici ve směru na Brněnskou. "Chodec přecházel na vyznačeném přechodu s řízenými světelnými signály směrem od nákupního centra Horní Lán, vstoupil do dráhy rozjeté tramvaji a následkem střetu s ní utrpěl těžká zranění," popsala událost olomoucká policejní mluvčí Pavla Štenclová.
Policie žádá o pomoc případné svědky této nehody. "Především pak chodce, který přecházel na stejném místě ve stejnou dobu a z místa nehody odešel," upřesnila Štenclová. Svědci se podle jejích slov mohou osobně nebo telefonicky přihlásit na dopravním inspektorátu v ulici Kosmonautů, nebo na telefonu 974 766 574 či 158.

amb

Reklama

Resort SOBOTÍN

Katalog firem » Hotely, ubytování

Resort nabízí pestrou škálu služeb, která uspokojí i tu nejnáročnější klientelu. Součástí resortu je romantický Hotel Klein se zážitkovou restaurací Savarin a Privátním spa v tajemném...