Reklama

Středa 8. května 2024, dnes je Den vítězství, venku je 12.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Aktuálně: Tramvaj se srazila s osobním autem, světelná signalizace byla odpojená

Zprávy z regionu

18.11.2011

Autor: lha

Se zdržením tramvajového provozu musejí počítat lidé cestující veřejnou dopravou ve směru Nová Ulice. Dnes dopoledne se zde totiž srazila tramvaj s osobním automobilem. K nehodě došlo krátce před devátou hodinou a podle svědků se incident obešel bez zranění.

Srážka se odehrála na křižovatce, která je běžně řízena světelnými semafory. V současné době zde však probíhají výkopové práce a signalizace je tak odpojená. Tramvajová trasa na konečnou zastávku Nová Ulice se zde kříží s výjezdem z nákupní a obslužní zóny. Právě z tohoto místa mířil na hlavní komunikaci řidič osobního volkswagenu, když se střetl s tramvajovou soupravou mířící do konečné stanici.

Krátce po havárii se na místě začaly tvořit kolony jak automobilů, tak také tramvajových vozů. Dopravní nehodu, při níž nedošlo podle svědků k žádným zraněním, již na místě vyšetřují pracovníci dopravního podniku. Podle jejich slov vyšetřování a zaznamenání nehody může tramvajový provoz zdržet o několik desítek minut. V současné době se již tramvaje ve směru na konečnou zastávku Nová Ulice znovu rozjíždějí a provoz by měl být plynulý.

Na stejném místě se přitom tramvaj s automobilem srazila i minulou sobotu. Více o této nehodě čtěte zde.

lha

Reklama

Geovita s.r.o.

Katalog firem » Cestovní ruch » Cestovní kanceláře a agentury, ON-LINE prodej

Dovolená Slovensko, Polsko, Česko, Maďarsko, Slovinsko, Chorvatsko, Itálie, Turecko, Bulharsko, Egypt, Řecko, Španělsko a další, nechybí pochopitelně ani exotika. Nabízíme nejen vlastní zá...