Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 11.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

U Mořice bude znít tajemné Mozartovo requiem, zazpívá ho stočlenný sbor

Kultura

20.10.2014

Autor: mrt

Jedno z nejobdivovanějších děl hudební historie, tajemné requiem Wolfganga Amadea Mozarta, bude druhého listopadu znít v mořickém chrámu. Přednesou ho sólisté olomoucké opery spolu s téměř stočlenným sborem. Vstupenky v ceně 120 korun jsou již v předprodeji.

Tajuplné a slavné dílo ze kterého mrazí. Po loňském úspěchu bude letos 2. listopadu opět v chrámu svatého Mořice znít Mozartovo requiem. Představí se v něm sólisté olomoucké opery Lea Vítková, Barbora Martínková-Polášková, Ondřej Koplík a Jiří Přibyl. Téměř stohlavý sbor dalo dohromady hned několik těles: pořádající Chorus Mauritiensis, AMOC v čele s Lubomírou Hellovou, Komorní chrámový sbor Šternberk, Hanel Collegium, Madrigal VOKOLO a Jívovský pěvecký sbor. Dirigovat bude Tomáš Klásek.
Koncert se uskuteční v neděli 2. listopadu v 19 hodin v chrámu svatého Mořice. Vstupenky v ceně sto dvacet korun budou k dispozici na místě i v předprodeji v radničním infocentru.

mrt

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip