Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 10.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

U Silo Tower rostou další dva nižší domy, bude se v nich bydlet

Zprávy z regionu

26.2.2015

Autor: jap

Lokalita kolem nového věžáku Silo Tower pomalu ožívá. Stejná společnost už v sousedství neobvyklé kancelářské budovy začala se stavbou dvou polyfunkčních domů. Budou v nich obchodní plochy, parkoviště a hlavně moderní byty. Celá stavba se navíc pyšní i ekologickým provozem.

Dva pětipodlažní domy vyrůstají v sousedství dominanty Silo Tower na Litovelské ulici. A podle adresy dostaly také název Nová Litovelská. “Oba pětipodlažní domy budou disponovat zastřešenými parkovacími stáními v prvním nadzemním podlaží, nebytovými prostorami ve druhém nadzemním podlaží a nad nimi ve třech podlažích bytovými jednotkami. K dispozici budou též přilehlá parkovací místa. Nemovitost bude vybavena výtahem s tichým provozem a ke každé bytové jednotce připadne samostatná komora na patře. Nadčasové, ekologické a v samotném důsledku i ekonomické technologie dvou tepelných čerpadel země/voda a vzduch/voda, které zajistí podlahové vytápění, chlazení i ohřev TUV, patří do standardů tohoto moderního projektu,” píše developerská společnost Hopr Group na webových stránkách projektu. Ta se podílela i na několika dalších zajímavých projektech v Olomouci. Kromě Silo Tower také postavila Hotel Ibis.
Výstavba první z dvojice budov už byla zahájena, hotová by měla být koncem roku. Druhá budova by se měla začít stavět ještě během letošního roku.

jap

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip