Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 7.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

U vjezdu do depa v Koželužské ulici vykolejila tramvaj, zranění nejsou

Zprávy z regionu

30.3.2012 aktualizováno 30.3.2012 14:28

Autor: jap

V Koželužské ulici ve vjezdu do depa dopravního podniku vykolejila dnes v poledne tramvajová souprava. Nehoda, při které naštěstí nedošlo k žádnému zranění, zřejmě provoz neovlivní. Zda došlo k poškození kolejí se nyní zjišťuje.

Nehoda se stala krátce před polednem. "Bylo to zničeho nic. Neslyšeli jsme ani žádný hluk. Ta tramvaj jela normálně pomalu a najednou prostě vyskočila," popsala žena z vrátnice dopravního podniku. Podle svědků tramvajová souprava najížděla do depa a zřejmě nezafungovala výhybka, následkem čehož obě tramvaje vykolejily. "Souprava zaklínila celou ulici, vozy od sebe museli doslova odsekávat," popsal jeden ze svědků. V době příchodu našeho štábu už byla první tramvaj odtažená, druhou se právě s pomocí traktoru snažili pracovníci dopravního podniku dostat na koleje. "Dosud probíhá šetření, pravděpodobná příčina nehody je selhání lidského faktoru," uvedla mluvčí dopravního podniku Magdaléna Kopřivová. Výše škody se podle ní bude pohybovat od padesáti do sta tisíc korun. "Koleje budou zkontrolovány, zatím ale nejeví známky poškození. Na provoz nebude mít nehoda žádný vliv," upřesnila Kopřivová, podle které se jedná o výjimečnou událost. "Naposledy se stal obdobný případ v lednu roku 2009," uzavřela mluvčí.

jap

Reklama

Realitní makléřka Gabriela Harnachová

Katalog firem » Služby » Realitní kanceláře

Hledám pro své klienty nemovitosti k prodeji a pronájmu v olomouckém kraji. Na adrese Wellnerova 1, jsem k dispozici kdykoliv po domluvě. Zabývám se realitami a řešení nabízím i v oblasti f...