Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 6.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ukradl lahev Myslivce, pak se v něm hnulo svědomí a šel ji vrátit

Krimi

26.1.2015

Autor: jap

Napravený lupič překvapil personál prodejny na Zikově ulici. V pátek vpodvečer tam ukradl lahev Myslivce, při divoké honičce s ostrahou rozbil výlohu a zmizel. O hodinu a půl později se v něm ale zřejmě hnulo svědomí a ukradenou lahev přinesl zpět. I tak mu ovšem hrozí až dva roky vězení.

Incident se odehrál v pátek před devatenáctou hodinou v prodejně na ulici Zikova. “Muž si pod kabát schoval půllitrovou lahev Myslivce v hodnotě 176 korun. Poté prošel pokladnou bez zaplacení a následně byl zadržen ostrahou prodejny. Odcizenou láhev se bránil ostraze vydat a po krátké potyčce utekl i s láhví z prodejny ven. Při útěku poškodil skleněnou výplň výsuvných dveří a způsobil tak škodu ve výši 20 tisíc korun,” sdělila mluvčí policie Marie Štrbáková. Překvapení se ale odehrálo o půl druhé hodiny později, kdy se muž do prodejny vrátil. “Odcizenou nepoškozenou láhev odevzdal ostraze. Přesto mu nyní hrozí až dva roky ve vězení,” doplnila Štrbáková.

jap

Reklama

Restaurant a pizzerie OLIS

Katalog firem » Restaurace, stravování » Pizzerie

Vynikající pizza v Olomouci, rozvoz zdarma, polední menu. Kvalitní suroviny jen v pizzerii Olis. Taneční večery každý pátek a sobotu.