Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 7.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Urbano Latino Festival rozproudí Olomouc už v pátek

Zprávy z regionu

3.5.2017

Autor: red

Přijďte si i vy užít skvělý večer v rytmu podmanivé latinskoamerické hudby, navíc ve společnosti těch největších tanečních i hudebních hvězd tohoto žánru. Urbano Latino Festival v Olomouci je za dveřmi a má opravdu co nabídnout!

Už 5. května bude olomoucký S Klub připomínat velkolepý karneval v Riu – až z Kolumbie sem zavítá světově známý zpěvák Rodry-Go!, který vás oslní svou jedinečnou latino show, o ten nejlepší hudební latino výběr se pak postará DJ Lazaro z Kuby a na parketu svá těla rozhýbou tanečníci z Česka, z Polska, a dokonce i z Brazílie. Těšit se můžete také na zábavné taneční semináře, na kterých se naučíte jednoduché kroky salsy, bachaty či merengue, a připraveny budou i soutěže a afro animace. Exotickou letně laděnou atmosféru pak samozřejmě podtrhnou skvělé drinky nejen z kubánského rumu...

Nudit se na Urbano Latino Festivalu nebudete v páru, ani jako jednotlivec nebo skupina přátel, a nezáleží ani na tom, jestli jste ostřílení tanečníci nebo úplní začátečníci – tak či tak vás čeká skvělý večer plný zábavy s tím nejlepším z latinskoamerické kultury! Vstupenky můžete kupovat přes www.smsticket.cz nebo v Nugget store v Šantovce za 200 Kč, na místě pak budou k mání za 270 Kč. Opening ve 20:00, start programu ve 21:00.

red

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941