Reklama

Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej, venku je 13.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Uzavírka Wolkerovy ulice končí. Auta do ní znovu vjedou možná už ve středu

Zprávy z regionu

12.8.2011

Autor: amb

Jedna z hlavních bolestí olomoucké vnitroměstské dopravy bude už od příštího týdne minulostí. Frekventovaná Wolkerova ulice, kterou pro motoristy uzavřela výstavba nových tramvajových zastávek u pavilonu A výstaviště Flora, bude opět průjezdná. Nejpozději ve čtvrtek, pokud se ale vše stihne, tak už ve středu.

Nově vybudované tramvajové zastávky Výstaviště Flora budou zprovozněny v obou směrech nejpozději od čtvrtka 18. srpna a od tohoto termínu bude ve Wolkerově ulici obnoven provoz individuální automobilové dopravy. "Zastávky jsou umístěny naproti sobě a jsou oproti těm původním posunuty o zhruba čtyřicet metrů blíž k zastávce Okresní soud," uvedla mluvčí olomouckého dopravního podniku Magdaléna Kopřivová s tím, že zastávka ve směru ven z města bude kvůli zrání povrchu zatím pro automobilový provoz uzavřena a auta ve směru na Brno pojedou po tramvajových kolejích.

Pokud se ale vše podaří, může ke znovuotevření Wolkerovy ulice pro motoristy dojít už o den dřív, tedy v úterý. "A to pokud budou zkolaudovány v úterý mezi 14. a 16. hodinou," doplnila Kopřivová.
Až do této neděle probíhá také ve Wolkerově ulici a dále k fakultní nemocnici výluka tramvají, které kvůli stavebnímu ruchu nahradily autobusy. Více o ní čtěte zde.

amb

Reklama

Masáže - Karel Giebisch

Katalog firem » Služby » Masáže

Zrak v mém životě nehraje zásadní roli. Od narození jsem totiž zcela nevidomý. To však pro mě není komplikací, spíše výzvou. Jako nevidomý masér působím v příjemném a útulném prost...