Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 0.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Odhalte v sobě fotbalistu a přihlašte se na netradiční turnaj v menší než malé kopané

Tipy a názory

20.8.2014

Autor: barsi

V sobotu 30. srpna se ve Smetanových sadech odehraje nevšední fotbalový turnaj, kterého se stále ještě můžete zúčastnit také vy. Že nemáte kopačky nebo dalších deset přátel, kteří by s vámi sestavili tým? Nevadí, ani jedna z těchto věcí totiž není potřeba.

Zaparkuj turnaj v menší než malé kopané bude probíhat v sobotu od desíti hodin na dvou hřištích ve Smetanových sadech, Kromě toho, že se odehrává v parku, má také další zajímavá specifika. "Veřejný turnaj bude specifický hned v několika ohledech. Jednak se bude hrát na trávě a na boso na hřišti 10 na 17 metrů, jednak budou týmy tvořeny třemi hráči a jedním náhradníkem," říká Radim Měsíc, autor myšlenky netradičního klání. Hrací doba je 5+5 minut, hraje se klasickým vyřazovacím způsobem a samozřejmě fair play. Mezi šestnácti týmy nebudou chybět ani týmy zástupců Univerzity Palackého nebo města. "V tuto chvíli máme naplněnu kapacitu asi z poloviny, takže budeme rádi, pokud se nám přihlásí další týmy," vyzývá Ondřej Martínek a dodává: "Mimo jiné tak chceme všem ukázat, že k tomu, aby se podobné soutěže konaly v prostředí parků, není potřeba prakticky žádné zázemí."

Zájemci se mohou hlásit do pátku 22. srpna na e-mail radim.mesic@upol.cz, do předmětu e-mailu zadejte heslo: "turnaj". Pro všechny zúčastněné týmy je zajištěno občerstvení zdarma Na vítězný tým navíc čeká speciální na zakázku vyrobená trofej vycházející z vizuálu projektu Zaparkuj a jiné věcné ceny. Bližší informace včetně pravidel naleznete na facebookových stránkách.

barsi

Reklama

Café na cucky

Katalog firem » Restaurace, stravování » Bary a kavárny

Restaurace se specializací na snídaně a brunch Vstupní brána do Divadla na cucky. Vybíráme pro nás to nej z okolí a co nejzodpovědněji k životnímu prostředí. Ale ze všeho nejvíce nám z...