Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 7.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

V Jazz Tibet Clubu se představí Android Asteroid

Tipy a názory

23.2.2015

Autor: barsi

V úterý večer se v Jazz Tibet Clubu uskuteční koncert skupiny Android Asteroid, která je ceněná jak kritiky, tak svými fanoušky. Jako první česká skupina nahrávala v legendárních Abbey Road Studios a zároveň přijali pozvání do Red Bull Studios London. Nyní si je můžete poslechnout od osmi hodin v Olomouci.

Android Asteroid je kritiky i fanoušky ceněné pražské producentské duo Tomáše Konůpky (bicí) a Jana Pospíšila (rap), jenž s pomocí dalších hudebníků hraje crossover trip-hop s příjemným perkusovým podkresem spadajícím do down tempa, soulu, r'n'b a jazzu. Jako první česká skupina nahrávali v legendárních Abbey Road Studios a zároveň přijali pozvání do Red Bull Studios London. Producentská dvojice Konůpka/Pospíšil se obklopila svými muzikantskými idoly a za poslední dva roky s nimi natočila tři alba, jedenáct hudebních videí a jeden celovečerní dokument s názvem Mission To Abbey Road.

V nejslavnějším světovém studiu nahrával dvacetičlenný tým muzikantů, filmařů a hudebních inženýrů v srpnu 2013. Ve stejném období vznikla i živá nahrávka z londýnských Red Bull Studios s producentskou legendou hip-hopové scény DJ Vadimem. Jejich poslední desku Íkaros, která vyšla v prosinci, mimo jiné díky rekordní sbírce fanoušků na portálu HitHit, označuje kritika za atmosferickou senzaci nekomerční scény, od které se nelze odtrhnout. Proleťte se od podtatranských pahorků, přes západoafrické pobřeží až do Orwellovy místnosti 101! Unikátní směs trip hopu a jazzu z nové desky Íkaros provede Android Asteroid s hosty: Markem Minárikem (bass), Nero Scartch (Syths) a AnnouMariou D’Almeidou (voc).

barsi

Reklama

Restaurace RIGANI

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Česko-řecká restaurace, taverna a bar A co takhle dát si řecké nebo české jídlo? My pro Vás máme tu nejlepší nabídku. Přijďte posedět do naší restaurace Restaurace Rigani - taverna a ...