Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 15.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

V domě jsou lupiči, volal majitel policii. Strážci zákona je našli schované v bedně

Krimi

21.4.2015

Autor: roc jap

Poškozený zámek a rozbité sklo. Že dům navštívili zloději bylo majiteli jasné. A podle hlasů zjistil, že jsou ještě uvnitř. Přivolaná policie pak dvojici lupičů našla schovanou pod bednou na ovoce.

Případ jako z komediálního krimi filmu se odehrál včera kolem jedné hodiny ráno v Bukovanech. Rozbitý zámek i okno a hlasy zevnitř domu byly dostatečným důvodem k podezření, že uvnitř je nezvaná návštěva. Majitel proto neváhal a raději přivolal policii. “Při prohlídce domu byla v místnosti nalezena na zemi cihla. Policisté pak našli ve sklepě pod bednou na ovoce schované dva muže ve věku sedmadvacet a čtyřiadvacet let,” informovala mluvčí policie Marie Štrbáková. Lupiči se ale nechtěli strážcům zákona jen tak vzdát. “Musely proto být použity donucovací prostředky,” konstatovala Štrbáková. Ke zranění lupičů ani policistů podle ní nedošlo. Oběma teď hrozí až dva roky vězení.

roc jap

Reklama

NUTREND WORLD a.s.

Katalog firem » Sport » Sportovní zařízení, centra

Butikový hotel s 24 pokoji, z nichž každý je originál. Výhled na Sv. Kopeček a panorama Olomouce. Součástí hotelu je bar, restaurace a dvoupatrové fitness, do kterého mají hoteloví hosté vst...