Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 1.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

V kapli svatého Jeronýma právě probíhá čtyřiadvacetihodinové čtení Bible, přidejte se také vy

Zprávy z regionu

30.3.2015

Autor: barsi

Celých čtyřiadvacet hodin se v kapli svatého Jeronýma na radnici bude předčítat Bible. Tentokrát byl vybrán Nový zákon. Mezi prvními se čtení zúčastnil arcibiskup Jan Graubner i představitelé města. Pokud si chcete také přečíst zhruba pětiminutový úsek, stále máte příležitost.

Po dobu 24 hodin, a to včetně nočních a časně ranních hodin, se bude v kapli olomoucké radnice střídat přes dvě stovky mladých i těch dříve narozených, studentů i pracujících, věřících i nevěřících obyvatel Olomouce, aby se stali součástí této jedinečné události. Čtyřiadvacetihodinové čtení Bible začne v kapli sv. Jeronýma v 17.30 hodin a pokračovat bude až do úterního podvečera. Pro rok 2015 jsou připraveny ke čtení knihy Nového zákona – tedy nejen ona 4 evangelia (Markovo, Matoušovo, Lukášovo a Janovo), ale i Skutky apoštolů, Listy apoštola Pavla (Římanům, do Korintu, Galatským, Efeským, Filipanům, Soluňanům, Židům), List Jakubův, Petrův Janův a v úterý kolem 17:00 hod i čtení z knihy Zjevení.

K dispozici je stále ještě několik volných termínů. K čtení Bible se můžete přihlásit zde.

barsi

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip