Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 1.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

V noci na benzince začal hořet kamion, řidič v kabině na místě zemřel

Krimi

28.6.2015 aktualizováno 28.6.2015 10:30

Autor: barsi

Tragický případ se odehrál v noci na benzinové stanici Shell na R 35 nedaleko obce Daskabát na Olomoucku. Před čtvrtou hodinou ranní na parkovišti začal hořet kamion s polskou poznávací značkou. Řidiči, který byl uvnitř kabiny, už nedokázali pomoci. Byl na místě mrtvý.

Informaci o požáru nákladního auta obdrželi hasiči v neděli ve 3:50 a ihned vyrazili na místo nejen profesionální olomoučtí hasiči, ale i dobrovolní hasiči z Doloplaz, Velké Bystřice, Daskabátů a Velkého Újezdu. "První jednotka po příjezdu k místu události potvrdila, že požárem je zcela zasažena kabina kamionu a průzkumem zjistila, že se uvnitř nachází řidič bez známek života. Hasiči oheň zlikvidovali a požářiště předali policistům," popsala mluvčí hasičů Vladímira Hacsiková s tím, že okolnosti celé tragické události se budou dále vyšetřovat. "Co bylo příčinou požáru a jako jaká vznikla škoda, zatím nevíme. Vše je zatím v šetření," dodala.

barsi

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip