Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 7.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Vášnivé karibské rytmy i smyslné brazilské tanečnice. To je Urbano Latino Festival, který vypukne už tento pátek

Kultura

23.5.2016

Autor: barsi

Žhavá hudba, temperamentní taneční rytmy, svůdné pohyby, vyzývavé šaty, to je jen drobný výčet toho, co předvede Urbano Latino Festival, který do Olomouce přijede už tento pátek 27. května. Těšit se můžete například na Caribe band, která vás roztančí v karibských rytmech, nebo školu latinskoamerických tanců.  

“Těšte se na největší latino událost v okolí, která už 25. května přinese do Olomouce jedinečnou letní atmosféru brazilských pláží a velkolepých karnevalů v Riu de Janeiru,” říká za pořadatele ředitel agentury Forsberg Marek Berger. Do olomouckého S klubu, kde se Urbano Latino Festival koná, přijede například Caribe Band. Karibská kapela, která hraje i songy známých hvězd jako Carlos Santana, Gypsy Kings, Michel Teló či Manu Chao. Chybět nebudou ani přední latino djs.

Pokud si nejste jistí v tanečních krocích salsy či samby, nevadí. Ba naopak, maximálně si můžete užít tanečníky z Brazílie a mini školy latinskoamerických tanců, v nichž vás profesionální lektoři taneční kroky naučí. Skvělý večer pro vášnivé páry a zároveň jedinečná příležitost pro divoké seznámení. Na Urbano Latino Festivalu nesmíte chybět!



Vstupenky jsou v předprodeji v síti Ticketstream a v podloubí radnice Olomouc za 200 Kč

barsi

Reklama

Divadlo na Šantovce

Katalog firem » Kultura a umění » Divadla

Divadlo nabízí pestrý kulturní program, kdy na prknech, co znamenají svět přímo v Olomouci vítáme přední herce české divadelní scény. V našem programu nechybí pestrý program pro děti. ...