Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 7.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Večerem MissOK bude provázet hvězdná dvojice Eva Decastelo s Lukášem Langmajerem

Kultura

18.2.2015

Autor: roc jap

Organizátoři soutěže nejkrásnějších středoškolaček kraje odtajnili jména moderátorů letošního galavečera. Diváky jím provede hvězdná dvojice Eva Decastelo s Lukášem Langmajerem.

”Letos bude finále MissOK ještě zajímavější než loni. Vymysleli jsme nové prvky programu, se kterými vás brzy seznámíme. Novinkou je také výběr dvou moderátorů. Těmi bude sehraná moderátorská dvojice Eva Decastelo a Lukáš Langmajer,“ prozradila organizátorka akce Gabriela Franková.

S finalistkami jsme čtenáře seznámili hned po prosincovém castingu. Dívky mají za sebou již sérii focení s fotografkou Romanou Markovou a také společnou valentýnskou módní přehlídku. Zde se dívky poprvé naživo a hromadně představily veřejnosti. “Mně osobně se akce moc líbila. Byla to moje první zkušenost s přehlídkou. Ze začátku jsem měla trošku strach, ale nakonec to ze mě spadlo a moc jsem si přehlídku užila,” přiblížila své dojmy z přehlídky finalistka Natálie Novosadová.

Dívky o sobě také konečně prozradily trochu více. Rozpovídaly se o svém vysněném povolání, oblíbeném školním předmětu a životním mottu. Nejvíce dívek se chce stát lékařkou. “Lze nalézt ale i originálnější povolání jako například hollywoodská herečka, letuška či kosmonautka,” doplnila Franková a dodala, že více informací o dívkách i soutěži samotné mohou lidé najít na webu soutěže. Všechny finalistky čeká v posledním únorovém víkendu soustředění ve Zlatých horách, kde budou nacvičovat choreografii a budou v péči nejrůznějších odborníků v čele s Gabrielou Frankovou a známým choreografem a tanečníkem J. K. Sanchezem. ”Na soustředění se těším. S ostatními finalistkami se sice nějak více neznáme, ale zatím si rozumíme a věřím, že z nás budou dobré kamarádky,” dodává Novosadová.

roc jap

Reklama

CAJK Bistro

Katalog firem » Restaurace, stravování » Bufety

Kavárna , bistro, bar, restaurace, obchod.