Reklama

Sobota 18. května 2024, svátek má Nataša, venku je 20.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Venkovní areál plaveckého stadionu čeká velká rekonstrukce za 35 milionů

Zprávy z regionu

20.5.2011

Autor: amb

Nová vana bazénu, dětské brouzdaliště i hezčí relaxační plochy. Toho všeho se už příští letní sezonu mají dočkat návštěvníci venkovního areálu olomouckého plaveckého stadionu. Velká rekonstrukce s předpokládanými náklady 35 milionů korun začne už po skončení této sezony.

Venkovní areál plaveckého stadionu čeká na nutné opravy již několik let. "Tato sezona ale bude už skutečně tou poslední v původním stavu," slíbil náměstek olomouckého primátora Martin Major. "Hlavní problém představuje hliníková vana z roku 1975, která byla poškozena při povodních v roce 1997 a je už prakticky neopravitelná. Ta bude nahrazena nerezovou o délce padesát metrů s osmi plaveckými drahami," uvedl Major.
Radnici podle něj nyní čeká výběrové řízení na dodavatele stavebních prací, které začnou po letošní letní sezoně a skončit by měly před sezonou příští. "Předpokládané náklady činí zhruba 35 milionů korun, ale počítám s tím, že při současné situaci na stavebním trhu se nám je podaří stlačit dolů. Součástí rekonstrukce bude i vybudování dětského brouzdaliště s herními prvky a úprava okolí bazénu," uzavřel Martin Major.

amb

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941