Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 8.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Vstupenky na olomoucký Garden Food Festival jsou již v prodeji

Zprávy z regionu

4.3.2015

Autor: barsi

V květnu do Olomouce míří festival gastronomie, kde budete moci ochutnat ty nejvytříbenější kulinářské delikatesy. Pokud nechcete u tohoto prvního ročníku chybět, můžete si lístek zakoupit už nyní. V předprodeji jej pořídíte za 99 korun.

Zájemci o kulinářské zážitky si od neděle 1. března mohou zakoupit vstupenky na olomoucký Garden Food Festival. Vstup pro jednu osobu na jeden den stojí v předprodeji 99 korun, na místě jej pořídíte za 139 korun. Zakoupit si můžete i variantu s grešlemi, tedy platidlem, za které si pak budete moci pořídit degustační porce. Vstup na akci s deseti grešlemi stojí 349 korun, s dvaceti grešlemi 599 korun. Vstupenku si můžete koupit v síti Ticketstream, osobně v Informačním centru v podloubí olomoucké radnice nebo v klubu Bounty Rock Cafe. Zajímavé balíčky služeb kombinující vstupné s ubytováním nabízí na svých internetových stránkách partner festivalu cestovní kancelář Culinaria Travel (zde).

První regionální festival dobrého jídla a pití na střední Moravě se uskuteční 16. – 17. května v příjemném prostředí Smetanových sadů v Olomouci.

barsi

Reklama

NÁBYTEK Žlutá hala

Katalog firem » Obchod » Nábytek, postele, matrace

Nabízíme: sedací soupravy,obývací stěny, skříně, židle, stoly,sektory,ratan, pc židle, ložnice, letiště, koupelnový nábytek, kuchyňské rohové lavice, skříňky, křesla, psací stoly, p...