Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 7.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Jarní prázdniny v režii domu dětí a mládeže, to je lyžák, piráti i putování do Tvarůžkového království

Zprávy z regionu

21.1.2015

Autor: barsi

Jarní prázdniny se blíží a jelikož ne všichni rodiče mohou celý týden strávit se svými ratolestmi ať už doma nebo na horách, našli jsme pro vás několik alternativ, jak zabavit vaše dítě, aby se nemuselo nudit zavřené samo doma a koukat na televizi nebo hrát počítačové hry. Na výběr máte jak z celotýdenních, tak jednodenních příměstských táborů.

Hned s několika nabídkami přichází olomoucký Dům dětí a mládeže, který děti láká například na Dračí jarní prázdniny v Hraběšicích, kde si mohou v chatě U jelena vychutnat hned celý týden, a to pod dohledem zkušených instruktorů. Tábor je určen jak pro úplné začátečníky, tak pokročilé dětské lyžaře nebo snowboardisty. V ceně 4 100 korun je zahrnuta doprava, ubytování, plná penze a lyžařský výcvik pro děti. Tábor je vhodný pro děti od šesti do čtrnácti let. Bližší informace získáte u Eduarda Zachy (725 922 533, pohyb@ddmolomouc.cz).

Pokud vaše dítě nepatří zrovna k lyžařským talentům, pak by ho mohl zaujmout příměstský tábor, který se koná přímo v prostorech Domu dětí a mládeže na třídě 17. listopadu. Tady mohou děti od pondělí do pátku zažít dny plné tance, her a zábavy. Celý pobyt bude inspirován animovaným filmem Hotel Transylvánie. Můžeš se těšit na taneční tréninky, spoustu her v sále i venku, na strašidelné převleky i na přípravu vystoupení pro rodiče. To vše za cenu 1000 korun. Bližší informace: Barunka Trávníčková (731 444 440, tanec@ddmolomouc.cz).

A vaše děti s mohou zabavit nejen v duchu strašidel, ale třeba také jako piráti a mořeplavci na velké lodi, ve kterou se promění pobočka na Rožňavské. V ceně 1 100 korun je pět dní plných zábavy od devíti až do pěti hodin, oběd a pitný režim. Bližší informace: Alena Beerová (725 922 526, roznavska@ddmolomouc.cz).

A zábavu nabízí dům dětí také na jednotlivé dny. V úterý 10. února si mohou vaše děti zahrát na malé detektivy. Tato hra na detektiva spojená s výletem do šternberského muzea zločinu je určena pro děti od osmi let a vyjde vás na 180 korun. Ve středu je připraven výlet do nového vědecko-zábavního centra v Brně, kde si vaše děti vychutnají kolo na laně, větrnou bouři, vesmírný monolit, vodíkovou raketu nebo nakouknou do tajů záhady bermudského trojúhelníku. Tuto zábavu si mohou vychutnat za 360 korun. A ve čtvrtek se mohou vypravit po stopách tvarůžkové vůně do Loštic do Tvarůžkového království, kde je čeká také ochutnávka těchto specifických sýrů. Bližší informace k jednodenním výletům: Leoš Březina (739 452 451, icm@ddmolomouc.cz).

barsi

Reklama

AQUA RESTAURANT

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Restaurace Aquapark Vám nabízí pestrý výběr jídel, který uspokojí každého zákazníka, včetně vegetariánů a dětí, pro které máme speciální nabídku. Kromě hlavních jídel také...