Reklama

Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav, venku je 16.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Vychutnejte si závod v jízdě na tobogánu už tuto sobotu

Tipy a názory

24.6.2015

Autor: barsi

Už tuto sobotu budete mít příležitost stát se novým hanáckým mistrem v jízdě na toboganu. Pokud jste celý rok poctivě trénovali, pak by byla škoda nevyužít této výzvy. Soutěžit se bude ve čtyřech kategoriích, přičemž nejmladší závodníci mohou soutěžit už od čtyř let.

Hanácké mistrovství v jízdě na tobogánu letos nabídne divákům jak zábavný pestrý program, tak i nevšední podívanou na jednotlivé jízdy závodníků. "Každý vítěz ve své kategorii získá pohár, diplom a atraktivní ceny, které motivují ke zdravému pohybu. Jen jeden jediný se však pochlubí titulem Hanácký rychlík, kterým se stane absolutní vítěz závodu s nejrychlejším časem,“ popsala tisková mluvčí olomouckého aquaparku Karolína Opatřilová. Závodníci se budou snažit překonat rekord 18:85 sekund, který padl již před dvěma lety.

Všichni účastníci závodu by při sjezdu měli dbát daných pravidel. "Je povolena pouze jízda vsedě nohama napřed nebo vleže nohama napřed. Soutěžící si můžou obléct jakýkoli plavecký úbor, také jim dovolujeme různou úpravu plavek, například jejich zařezání," nastínil plavčík Filip Válek s tím, že závodníci se naopak nesmí vrhnout na tobogánovou dráhu s jakýmikoli pomůckami, jako jsou například destičky, nafukovací lehátka a další. Je také zakázáno popít před jízdou alkohol. "Na startu tak nebude chybět alkoholtester," dodal Válek.

Zájemci by se měli registrovat předem na e-mailu aktivity@aqua-olomouc.cz, kde uvedou následující údaje: jméno a příjmení, datum narození číslo závodní kategorie. Sraz soutěžících všech kategorií pak proběhne v den mistrovství od půl deváté do desíti hodin na recepci Aquaparku. Netradiční klání odstartuje v jedenáct hodin a potrvá do čtyř hodin.

barsi

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské boty Kacper opět na skladě.

Udělejte si radost a pořiďte si nové boty.

Podívejte se na kvalitní pánské a dámské boty co jinde nekoupíte.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc
Otevřeno máme:
Po-Pá-9-18 hod.
So-9-12 hod.