Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 10.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Vydejte se vlakem Českých drah na letní Floru Olomouc, zaplatíte polovinu

Zprávy z regionu

11.8.2014

Autor: Lenka Šimková

Už tento týden vypukne Flora Olomouc, která je jednou z nejnavštěvovanějších akcí v Olomouci. Na každou její etapu se sjíždí návštěvníci nejen z celé republiky, ale také ze zahraničí. Pokud i vy patříte k těm, kteří se do hanácké metropole chystají odjinud, pak můžete využít jedinečné akce Českých drah (ČD) a zakoupit si jízdenku za poloviční cenu.

Už ve čtvrtek 14. srpna začíná letní etapa mezinárodní zahradnické výstavy Flora Olomouc 2014, která potrvá až do neděle 17. srpna. Během všech čtyř dnů národní dopravce nabízí všem cestujícím speciální zpáteční jízdenky Vlak+ Flora. Tyto jízdenky si cestující mohou zakoupit ve všech železničních stanicích, kde staví vlaky ČD, a jako cílovou stanici uvedou jednu z několika zastávek v Olomouci. Sleva platí ve 2. třídě a díky ní se ušetří polovina jízdného. "Jedinou podmínkou, na kterou cestující nesmějí zapomenout, je potvrdit si tuto jízdenku na výstavě. Už tradičně bude umístěný stánek národního dopravce v předsálí pavilonu A. Tam personál ČD všem cestujícím, kteří využijí zvýhodněné akce, potvrdí návštěvu výstavy razítkem, které musí být při zpáteční cestě na přední straně jízdenky,“ popsala tisková mluvčí Českých drah Kateřina Šubová. Zároveň také návštěvníky seznámí s aktuálními novinkami, případně jim poradí ideální vlakové spojení nebo vhodnou tarifní nabídku.

Při jarní etapě výstavy využilo nabídky VLAK+ Flora Olomouc 2014 celkem 4 536 cestujících. "Největší zájem o zvýhodněné jízdenky jsme zaznamenali ze Zábřehu na Moravě, Přerova a Ostravy-Svinova. Přijeli ale také cestující z mnohem vzdálenějších míst. K nejvzdálenějším patřila Plzeň, Teplice v Čechách a Praha,“ sdělil Petr Viktorin z Krajského centra osobní dopravy ČD v Olomouci.

Lenka Šimková

Reklama

Lanové centrum PROUD z.s.

Katalog firem » Zábava, volný čas » Lanová centra, dětská hřiště

Lanové centrum nabízí nejen lezení ve výškách, ale také mnoho atrakcí na zemi. Veřejnost Přijeďte k nám a užijte si zábavu na čerstvém vzduchu s možností občerstvení přímo ...