Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 0.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Vypsaná fiXa na Beerfestu: na svém prvním fesťáku jsem pil likér, přiznal Márdi

Zprávy z regionu

1.6.2012

Autor: roc

Včerejší večer na Beerfestu patřil pop-punkové kapele Vypsaná fiXa. V jejím čele stojí charismatický zpěvák a kytarista Michal Mareda alias Márdi. O tom, že svou hudbou kapela dostala diváky do varu, nebylo pochyb, Márdi však po koncertě prozradil, jak se do varu za mlada dostával on sám.

Jak se vám hrálo na Beerfestu v Olomouci a co zdejší fanoušci?
Olomouc je jedno z našich nejoblíbenějších měst, kde pravidelně koncertujeme. Dnes to bylo dobré, koncert měl gradaci a lidi se postupně dostávali na vlnu největších euforií, takže mně se to líbilo.

Hráli jste dnes na pivním festivalu, vzpomínáš si ještě na svoje první pivo v životě?
Ano, pamatuju. Dal jsem si ho, když jsem byl na letním táboře a náš vedoucí nás vzal na fotbal. Probíhalo zrovna nějaké semifinále mistrovství světa, já si dal asi tři piva a byl jsem úplně na kopr.

A první festivalový zážitek?
To byla akce, které se říkalo Woodstock. Probíhala v areálu ve Svojšicích, kde do té doby hráli folkaři - třebas i Nedvědi, kteří na Beerfestu dnes také koncertovali. Celý ten areál byl oplocený a kolem chodil stoosmdesátikilový chlapík z ochranky. My jsme neměli lístky, takže jsme střídavě přeskakovali plot, tak aby nás ostraha nechytila. Tak se nás tam dostalo asi šest a pak jsme se zmastili kokosovým likérem.

Hodně skládáš hudbu i pro jiné muzikanty. Neplánuješ i nějaký soukromý projekt?
Je pravda, že tím vyhrožuju už dlouho. Jednou to určitě udělám. Kdy to ale bude, to se zatím uvidí.

roc

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip