Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 10.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Wohnouti upekli Laskonky a kremrole, které vám naservírují ve čtvrtek v S-Cube

Kultura

30.3.2015

Autor: barsi

Svoláváme všechny olomoucké bohémy na sraz svazu! Parta okolo frontmana Matěje Homoly upekla speciální Laskonky a Kremrole tour a vrací se před olomoucké publikum. Už ve čtvrtek vám v olomouckém klubu S-Cube naservíruje všechny notorické hity jako Barbíno?, Dobrý Ráno, Sejko No Pí, nebo již notoricky známý Svaz Českých Bohémů. Před příchodem skupiny Wohnout publikum rozehřeje kapela Th!s, kterou dal dohromady známý to herec a režisér Vojta Kotek. Vy si tak můžete užít Vojtu v netradiční muzikantské podobě. Zaděláno je tedy na hodně pozitivní mejdan!

Hudební soubor krásných, vtipných, mladých, majetných a inteligentních mužů, který si říká Wohnout, vydává osmé řadové album s neméně inteligentním a vtipným názvem. Laskonky a kremrole jsou deskou, která není zas tak sladká jak vypovídá její název, ale není ani nepříjemně kyselá, či odporně hořká. Je prostě taková, jaká má být. V rámci turné k novému albu zavítá hudební soubor Wohnout i do Olomouce. Nenechte si ujít víc než hodinu a půl trvající maraton písní čerstvě upečených, ale i songů se starším datem výroby. Začátek koncertu je ve 20:00 v S-Cube. Vstupenky v ceně 220 korun seženete v síti ticketportal.

barsi

Reklama

ZAŽEŇ NUDU

Katalog firem » Obchod

PÁRTY A KARNEVAL V našich prodejnách celoročně nabízíme barvy na obličej SNAZAROO a speciální efekty na tělo (umělá krev, tekutý latex). Dále u nás naleznete kostýmy, doplňky a dekorac...