Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 10.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zajímají vás aktuální informace z dopravy nebo meteorologické výstrahy? Vše najdete na novém webu

Zprávy z regionu

28.4.2015

Autor: barsi

Veškeré informace týkající se bezpečnosti nyní najdete na jednom místě. Město Olomouc spustilo webové stránky, na kterých se dozvíte spoustu věcí, které jsou důležité pro ochranu obyvatelstva. Naleznete zde nejen aktuální informace z dopravy, ale také informace o průtocích na vodních tocích nebo vydaných meteorologických výstrahách.

Na jednom místě a bez zdlouhavého hledání jsou na speciálním webu soustředěny užitečné odkazy, praktické rady i aktuální informace o stavu počasí, ovzduší nebo v dopravě. "Zejména při vzniku mimořádné události je rychlý přístup k informacím velmi důležitý," zdůraznil náměstek primátora Martin Major, který má oblast ochrany obyvatel ve své působnosti.

Nové webové stránky - www.ochranaobyvatel.olomouc.eu se rovněž snaží občanům města přiblížit i oblast krizového řízení, havarijního plánování a povodňové ochrany. "Zvláštní pozornost je věnována ochraně před povodněmi. Vedle digitálního povodňového plánu a mapových podkladů si občané mohou pomocí vyhledávače například ověřit, zda se jejich nemovitost nachází v záplavovém území," vysvětlil náměstek Martin Major. Další část webu se pak věnuje hasičům města, kde lze dohledat podrobnou prezentaci jednotlivých jednotek, včetně technického vybavení a statistiky zásahů. Podle tvůrců jsou stránky navrhovány tak, aby byly co nejpřehlednější a aby se na nich každý dokázal rychle zorientovat.

barsi

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941