Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zaměstnanci si schovali sýr k plotu, když pro něj v noci přišli, čekala na ně policie

Krimi

22.6.2015

Autor: jap roc

Na pořádný problém mají zaděláno dva zaměstnanci sýrárny Grand Moravia. Pár obrovských bochníků si totiž chtěli nechat pro sebe. Loupežná akce, na kterou vyrazili po pracovní době se ale nezdařila. Povedená dvojka byla záhy dopadena policií a ukradený sýr navrácen majiteli. Teď oběma mužům hrozí až dvouleté vězení.

Celá akce se odehrála v neděli krátce před půlnocí v Července. Ještě dříve ale dva zaměstnanci sýrárny nachystali dva velké bochníky a jednu polovičku kousek od plotu výrobny. Pod rouškou tmy pak jeden z mužů přelezl plot a téměř devadesátikilové bochníky podal přes plot komplici. “Sýr v hodnotě třicet dva tisíc korun naložili do auta a odvezli na blízké pole, kde ho schovali. V té chvíli neměli ani tušení o tom, že jsou sledování a v patách mají policejní hlídku. Policisté po příjezdu k vozidlu u pole kontaktovali dva muže, kteří se později ke svému jednání přiznali a schovaný sýr policistům vydali,” uvedla mluvčí policie Marie Štrbáková. Mužům nyní hrozí až dvouleté vězení.

jap roc

Reklama

Globus

Katalog firem » Obchod » Supermarkety, hypermarkety, obchodní domy a centra

Hypermarket Globus Olomouc nabízí široký výběr zboží, vlastní značky a poctivou výrobu. Řeznictví, pekařství a restaurace jsou zárukou vždy čerstvých produktů z kvalitních surovin. Naj...