Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 8.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ze svodky Městské policie Olomouc

Krimi

18.11.2014

Autor: jap

Strážníkům se přihlásil hledaný muž. Pomohli také zabránit vykradení sklenářství a do péče policie předali ženu, která čelila nebezpečnému pronásledování.

“Kde se mám hlásit?” Touto otázkou překvapil strážníky neznámý muž. Vzápětí přiznal, že jej hledá policie, což bylo vzápětí potvrzeno. Strážníci proto čtyřiatřicetiletého muže z Hranic předali do péče policistů.
Strážníci také pomohli zabránit škodě. Poctivý zákazník přišel ráno do sklenářství a přestože bylo otevřeno, nenašel v něm ani nohu. Kontaktoval proto strážníky, kteří přivolali majitele. Ten konstatoval, že večer zapomněl provozovnu zamknout.
S žádostí o pomoc se na ochránce městského pořádku obrátila též žena, která jim sdělila, že její kamarádku už dva měsíce pronásleduje jakýsi muž. “Strážníkům vše dotčená žena potvrdila a blíže specifikovala. Uvedla, že vzhledem k mužově stále dotěrnějšímu chování a výhrůžkám má vážné obavy o svoje zdraví a život i obavy o svou rodinu. Strážníci celou událost předali k dalšímu opatření policistům z místně příslušného oddělení policie,” sdělila mluvčí strážníků Magda Václavíková.

jap

Reklama

ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA MILOSLAVA STIBORA - VÝTVARNÝ OBOR

Katalog firem » Kultura a umění » Umělecké školy

ZUŠ Miloslava Stibora je jednooborová škola – vyučuje se zde pouze výtvarný obor. To škole umožňuje soustředit se na vlastní projekty a svou činnost jim cele podřídit. Výuka je určena ž...