Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 11.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ze svodky Městské policie Olomouc

Krimi

21.11.2014

Autor: jap

Nakoupit bez placení. Nový hit v olomouckých supermarketech. Hned několik zlodějíčků skončilo v těchto dnech v rukou strážníků, kteří podobné případy musí řešit.

Pro plechovku čočky a láhev vodky přišel do Kauflandu zákazník, kterému se ovšem nechtělo platit. Skončil v rukou strážníků a oběd musel ke své lítosti vrátit. To mu ovšem o pár hodin později nezabránilo v druhém pokusu. Ani ten ovšem nevyšel. “Účinnější výchovné argumenty si muž vyslechne u věcně příslušného správního orgánu,” konstatovala mluvčí strážníků Magda Václavíková.
Podobných případů ale městská policie v posledních dnech evidovala více. “Čtyřiadvacetiletá žena si v Globusu uschovala do batohu hovězí svíčkovou za téměř patnáct set korun. Třiadvacetiletá žena se pokusil odejít s pánskou kosmetikou v kalhotách. A šedesátiletý muž si schoval pod bundu uzeninu a kávu,” popsala případy neúspěšných zlodějů Václavíková. hříšníci budou mít co vysvětlovat u správního orgánu.

jap

Reklama

Spro stavby, obchod, dopravu a služby, s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Stavebniny

Spro Stavebniny OLOMOUC Dolní Novosadská 516/84, 779 00 Olomouc mobil: 774 115 511 Prodejna stavebního materiálu s dlouholetou tradicí, to je naše prodejna v Olomouci. Od základů po střec...