Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 15.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ze svodky Městské policie Olomouc

Krimi

19.1.2015

Autor: jap

Z bankomatu trčely peníze. ●¨Bezdomovec byl namol. ● Strážníci zachránili staříka.

Z bankomatu trčely peníze

Ve středu před čtrnáctou hodinou si chtěl muž vybrat penníze z bankomatu na třídě Svobody. "Při té příležitosti si všiml, že ve výdejním prostoru zůstaly z předešlého výběru zapomenuté bankovky, a přivolal strážníky. Ti na místě zjistili, že ještě před jejich příjezdem bankomat nevyzvednutou hotovost automaticky odebral nazpět a přepnul se do režimu v poruše. O tomto zjištění strážníci vyrozuměli odpovědného pracovníka peněžního ústavu, jemuž bankomat patří," sdělila k případu mluvčí strážníků Magda Václavíková.

Bezdomovec byl namol

"Přijeďte na autobusovou zastávku v ulici Na Střelnici, jsou zde dva bezdomovci a jeden obtěžuje druhého." Tak znělo oznámení, které strážníci řešili v úterý večer. "Na místě vyšlo najevo, že se vlastně jeden marně snažil pomoci druhému. Ten byl ale natolik pod vlivem alkoholu, že nekontroloval své chování, byl nebezpečný sobě i svému okolí a s 3,17 promile alkoholu v dechu skončil v protialkoholní záchytné stanici," uvedla Václavíková.

Strážníci zachránili staříka

Poslední případ se odehrál v pondělí kolem třinácté hodiny."Pracovník operačního střediska na tísňové lince 156 přijal oznámení, že soused oznamovatelky doma na ulici Politických vězňů upadl a nemůže vstát. Strážníci vyslaní na místo devadesátiletého muže, který se při pádu udeřil do hlavy, předali do rukou záchranářům. Ti jej převezli do nemocnice," uzavřela Václavíková.

jap

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské turistické boty z kvalitní nubukové kůže, skvělá obuv i do terénu a na houby.

Celá podešev je přišitá ke svršku, nehrozí rozlepení. Další pozitivum je pohodlí a polstrovaná kožená stélka.
V nabídce více barev i modelů.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc
otevřeno Po-Pá-9-18 hod.
So - 09-12 hod.
www.obuvhulman.cz
www.obuv-mustang.cz