Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 15.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ze svodky Městské policie Olomouc

Krimi

24.2.2015

Autor: jap

Pár facek na Přichystalově. ● Do jímky už nikdo nespadne. ● Strážníci pomohli seniorovi.

Pár facek na Přichystalově

Poněkud ostřejší výměnu názorů řešili strážníci v nočních hodinách na Přichystalově ulici. Na rodinné oslavě se tam do sebe pustili dva muži. “Na místě nebyl nikdo zraněn. Jelikož se jednalo osoby blízké a nikdo nepožádal o prošetření přestupku, byli oba muži pouze poučeni a strážníci místo opustili,” popsal mluvčí strážníků Tomáš Musil.

Do jímky už nikdo nespadne

Strážníci řešili také případ nezabezpečené jímky v Bystrovanské ulici. “ážníci zjistili, že nezabezpečená jímka je částečně zaplněna vodou a skutečně zde hrozí reálné riziko pádu a následného úrazu. Strážníci místo zabezpečili proti vstupu nepovolaných osob a předali věc příslušné vodárenské společnosti ke zjednání nápravy,” popsal Musil.

Strážníci pomohli seniorovi

Staršího sedícího muže nalezli strážníci vpodvečer v blízkosti autobusové zastávky u budovy České spořitelny na třídě Svobody. “Třiasedmdesátiletý muž sdělil hlídce, že se mu točí hlava, upadl na zem a bolí ho pravá ruka. Strážníci muže na místě předali přivolaným záchranářům,” uzavřel výčet případů Musil.

jap

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip