Reklama

Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav, venku je 14.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ze svodky olomoucké policie

Krimi

19.4.2012

Autor: mb

"Návštěvou" studentských kolejí si přilepšil o čtyři notebooky a další elektronické bonusy. ● Neznámého milovníka tropického dřeva potěšila opěradla laviček. ● Zaútočil kameny proti tramvaji, za poškozené sklo může až na rok do vězení. ● Notebook i fotoaparát čekaly na nepoctivce za nezamčenými vraty.

"Návštěvou" studentských kolejí si přilepšil o čtyři notebooky a další elektronické bonusy

Do studentského pokoje jako do obchodu s elektronikou si vyrazil neznámý zloděj v nočních hodinách z úterý na středu. Ze studentských kolejích na ulici Šmeralova v Olomouci si odnesl kořist za 75 tisíc korun. Hned čtyři studenti tak připravil o jejich notebooky, k nim si přibral navíc i po třech brašnách, jeden externí harddisk, herní ovladač a USB připojení k internetu. Policisté nyní šetří případ pro podezření ze spáchání trestného činu krádež.

Neznámého milovníka tropického dřeva potěšila opěradla laviček

Nejen nedočkavé příznivce populárního veletrhu květin zlákaly těsně před jeho zahájením olomoucké Bezručovy sady. Neznámý zloděj si vyrazil za svou kořistí včera mezi půlnocí a 6:30, spokojil se s třemi dřevěnými opěradly laviček z tropického dřeva Jatoba a odpadkovým košem. Majiteli tak způsobil škodu za 11 500 korun.

Zaútočil kameny proti tramvaji, za poškozené sklo může až na rok do vězení

Za dva kameny škoda za 28 tisíc korun – na tolik vyšla možná zábava, možná také msta zatím neznámého výtržníka, který si jako vhodný terč svého řádění vyhlédl zaparkovanou tramvaj na zastávce na ulici Brněnská v Olomouci. Včera krátce před 21. hodinou vhodil dva kameny z kolejiště do čelního skla, což stačilo na poničení skla za 28 tisíc korun. Přivolaní policisté zahájili trestní řízení pro podezření z poškození cizí věci. Pachatel si tak v případě prokázáni viny může posedět ve vězení až po dobu jednoho roku.

Notebook i fotoaparát čekaly na nepoctivce za nezamčenými vraty

Další nepoctivec využil včera v obci Velký Týnec – Vsisko neopatrnosti majitelky rodinného domu. Neuzamčenými vraty se vkradl do domu, kde si z obývacího pokoje odnesl volně odložený notebook, napájecí kabel, USB kabel a z ložnice si přibral navíc i digitální fotoaparát včetně paměťové karty. Majitelka tak přišel o věci v hodnotě 15 500 korun.

mb

Reklama

Lahůdky- Martinásek s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Lahůdky a speciality

Nabízíme teplá jídla, polévky, polední menu ... vše s rychlou obsluhou. Přímo z výroby denně čerstvé obložené chlebíčky, saláty, pomazánky, aspiky, obložené bagety a housky. P...