Reklama

Úterý 19. března 2024, svátek má Josef, venku je 2.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ze svodky olomoucké policie

Krimi

16.9.2014

Autor: mrt

V garáži někdo očesal motorku, zmizela i přístrojová deska ● Houbař našel felicii vykradenou a bez zrcátek ● Zloděj sebral dělníkům nářadí

V garáži někdo očesal motorku, zmizela i přístrojová deska

"Včera během dne jsme přijali oznámení o poškození motocyklu Yamaha v podzemních garážích na ulici Handkeho. Neznámý pachatel z motorky demontoval a poté taky ukradl přední kapotáž se světlomety a přístrojovou deskou," sdělila mluvčí policie Marie Štrbáková. Škoda je více než čtyřicet tisíc korun.

Houbař našel felicii vykradenou a bez zrcátek

Majitel zřejmě vyrazil na houby, když se vrátil, našel auto v zbědovaném stavu. Incident se stal ve vojenském prostoru Libavá poblíž Kozlova. "Z vnitřního prostoru auta odcizil zloděj autorádio a z kufru dalekohled. Na vozidle ho nenechala chladným ani zpětná zrcátka, která poškodil," upřesnila Štrbáková, podle které je škoda v tomto případě zhruba sedm tisíc korun.

Zloděj sebral dělníkům nářadí

Značně překvapení byli stavební dělníci, kteří v pondělí přišli pokračovat v práci na domě v Javoříčské ulici. "Policisté na místě zjistili, že zloděj nejprve poškodil řetěz na vstupních dveřích a dále dveře do šatny. Z bedny pak ukradl ruční elektrické pracovní nářadí a další věci. Policisté případ prověřují a po pachateli krádeže pátrají. Hrozí mu dva roky vězení," uzavřela výčet případů Marie Štrbáková.

mrt

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip