Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 8.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ze svodky olomoucké policie

Krimi

19.9.2014

Autor: barsi

Dům měl nezvaného hosta: majitelku připravil o elektroniku i oblečení za 154 tisíc. ● Střechu už opravit nestihli, zloděj jim rozebral materiál pod rukami. ● Zkušený zloděj si vzal sluchátka a dělal, že už jsou dávno jeho

Dům měl nezvaného hosta: majitelku připravil o elektroniku i oblečení za 154 tisíc

Škodu za více jak 154 tisíc korun způsobil včera během dne majitelce rodinného domu dosud neznámý zloděj, který do domu pronikl bez zjevného násilí. Majitelka po svém návratu domů pak marně hledala dva Ipady, tři notebooky, mobilní telefon, šest fotoaparátů, zlaté šperky, oblečení, značkové hodinky, externí harddisk, finanční hotovost v různých měnách a jiné drobnosti. V případě dopadení zloději hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od jednoho roku do pěti let.

Střechu už opravit nestihli, zloděj jim rozebral materiál pod rukami

Nemilého překvapení se včera dočkali majitelé domu, kteří se chystali rekonstruovat střechu. Před dům v Kyselovské ulici si nechali navést střešní krytinu. Když se však na místo vrátili, osm palet střešní krytiny Tondach bylo pryč. Majitelům tak způsobili škodu ve výši 90 tisíc korun.

Zkušený zloděj si vzal sluchátka a dělal, že už jsou dávno jeho /h2>Nakupovat zadarmo se včera zachtělo zákazníkovi obchodního domu Kaufland. Dvacetiletý mladík zatoužil po sluchátkách značky TDK EB 110 - Bass Boost v hodnotě 259 korun, avšak platit se mu nechtělo. Vytáhl je tedy z plastového obalu, uložil do tašky své přítelkyně a tvářil se, že už jsou dávno jeho. Poté prošel s přítelkyní v klidu přes pokladny. Přivolaní policisté si mladíka převzali a vzápětí zjistili, že se nejedná o žádného amatéra, nýbrž o již trestaného zloděje. V tomto případě mu hrozí za krádež až dva roky za mřížemi.

barsi

Reklama

ÚČETNÍ FIRMA KATEŘINA PADĚROVÁ

Katalog firem » Služby » Účetnictví

Vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mzdové agendy, tvorba daňových přiznání, poradenství. Druhá adresa účetní firmy: Věrovany - Nenakonice 570