Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 3.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ze svodky olomoucké policie

Krimi

31.10.2014

Autor: mrt

Místo mrazničky jen mlčení. ● Bulhar si dal před jízdou pivo a panáka. ● Zloděj vysál naftu.

Místo mrazničky jen mlčení

Nabídka mrazničky zaujala v inzerci pětatřicetiletou Olomoučanku. ”Prodávající si podmínil prodej posláním celé kupní ceny 12 800 korun na jeho účet. Žena mu peníze na základě dohody poslala, ale mrazničku k dnešnímu dni neobdržela. Prodejce je podezřelý ze spáchání přečinu podvod a hrozí mu až dva roky za mřížemi,” sdělila mluvčí policie Marie Štrbáková.


Bulhar si dal před jízdou pivo a panáka

Včera po druhé hodině ranní zastavili policisté na ulici Kysucká v Litovli osobní Mercedes. “Jednatřicetiletý řidič bulharské národnosti pak při orientační dechové zkoušce nadýchal 1,52promile alkoholu. K požití alkoholu se doznal a uvedl, že před jízdou vypil pivo a panák rumu. S výsledkem měření souhlasil. Policisté mu zakázali další jízdu. Byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu Ohrožení pod vlivem návykové látky. Řidiče nyní čeká až rok vězení,” informovala Štrbáková.

Zloděj vysál naftu

Necelých 450 litrů motorové nafty zmizelo ve středu odpoledne z pracovního stoje a dvou nákladních vozidel Tatra na staveništi silnice v obci Dlouhá Loučka. “Neznámý pachatel poškodil víčka nádrží a ukradl z nich naftu. Celková škoda se tak pro stavební společnosti vyšplhala na více než dvacet tři tisíce korun. Policisté po zloději pátrají,” uzavřela výčet nejzajímavějších případů Štrbáková.

mrt

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip