Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 1.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ze svodky olomoucké policie

Krimi

26.11.2014

Autor: jap

Zloděj vybral restauraci. ● Zloděj uklidil ze zahrady kov. ● Auto není trezor.

Zloděj vybral restauraci

V Droždíně zloděj vybral restauraci na hřišti. “V noci z pondělka na úterý vnikl po předchozím poškození dveří do restaurace, kde pak z pokladny ukradl peníze. Pokračoval automatem na cigarety, který poškodil a z kterého také odcizil finanční hotovost. Poslední byl na řadě automat na šipky, z kterého také ukradl peníze. Policisté po zloději pátrají,” sdělila policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Zloděj uklidil ze zahrady kov

Někdy během uplynulého měsíce vnikl na zahradu u domu v Nákle zloděj. “Majiteli pak ze zahrady odcizil zde uskladněný kovový materiál, čtyři ocelové profily a dvacet dva lešeňových trubek. Škoda přesáhla šest tisíc korun,” prozradila Štrbáková.

Auto není trezor

Včera se krátce po poledni vloupal do Škody Octavia na parkovišti u zoo zloděj. “Poškodil skleněnou výplň okna zavazadlového prostoru a hned na to z kufru ukradl zde odloženou koženou tašku. Majiteli společně s taškou odcizil také digitální fotoaparát, firemní dokumenty a dioptrické brýle. Celková škoda poškozením a krádeží dosáhla výše 12 370 korun,” uzavřela výčet nejzávažnějších případů Marie Štrbáková.

jap

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941