Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 8.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ze svodky olomoucké policie

Krimi

23.1.2015

Autor: roc jap

Z garáže zmizely brusle i kola. ● Octavie změnila majitele. ● Zloděj vybílil sklad.

Z garáže zmizely brusle i kola

Škodu ve výši přes čtyřicet tři tisíce korun způsobil někdy v době od středy do čtvrtka neznámý zloděj, když se vloupal do dvou garáží na Varšavském náměstí. “U jedné z nich jen poškodil vrata, ale dovnitř se nedostal, v druhém případě jeho útoku vrata neodolala a neznámý zloděj vnikl do vnitřního prostoru. Zde majitelce postupně odcizil pánské a dámské horské jízdní kolo, látkové brašny, dětskou přilbu na kolo a pánské a dámské kolečkové brusle. Policisté zahájili úkony trestního řízení. Po zloději a odcizených věcech pátrají,” sdělila k případu mluvčí policie Marie Štrbáková a doplnila, že zloději hrozí až dvouleté vězení.

Octavie změnila majitele

Marně hledal včera ráno na parkovišti u domu na ulici Rooseveltova majitel svou Octavii. “Přivolaní policisté zjistili, že vozidlo, které si zaparkoval v úterý odpoledne, neoprávněně užil k jízdě dosud neznámý pachatel. Tímto majiteli způsobil škodu ve výši čtvrt milionu korun. Policisté po vozidle a zloději pátrají,” ubezpečila Štrbáková.

Zloděj vybílil sklad

Krádež instalačního materiálu ze skladu na ulici Babická ve Šternberku prověřují tamní policisté. “Neznámý pachatel zde odcizil bez použití násilí 14 žebrových průmyslových radiátorů, plastové vchodové dveře včetně zárubní, dvě ocelová táhla, 45 ocelového zavlažovacího potrubí s tryskami, 250 lešeňových spojek, dvě ocelové palety a vrtací kladivo. Škoda byla vyčíslena na necelých dvaasedmdesát tisíc korun. Zloději hrozí v případě dopadení a odsouzení trest odnětí svobody v rozmezí od jednoho roku do pěti let,” uzavřela výčet nejzávažnějších případů posledních dnů Marie Štrbáková.

roc jap

Reklama

ZDRAVOTNICKÉ ZAŘÍZENÍ MEDICOM´S, s.r.o.

Katalog firem » Zdravotnictví » Gynekologie

GYNEKOLOGICKO – PORODNICKÉ CENTRUM Zajišťujeme veškerou ambulantní péči a diagnostiku v oboru gynekologie a porodnictví, s možnou návazností na vyšetření prsou a jednodenní operační vý...