Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 13.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ze svodky olomoucké policie

Krimi

2.3.2015

Autor: roc jap

Za vrypy do auta na rok za mříže. ● Zloděj sebral dvakrát tucet lahví alkoholu. ● Zloděj bral monitory.

Za vrypy do auta na rok za mříže

Zatím neznámý vandal poškodil někdy od soboty do neděle Octavii na ulici Božetěchova. “Dosud nezjištěným předmětem vyryl do laku vozidla na levých zadních dveřích celkem pět vrypů o různých délkách a majiteli vozidla tak způsobil škodu ve výši patnáct tisíc korun. Policisté po pachateli pátrají. Je podezřelý ze spáchání přečinu poškození cizí věci,” sdělila k případu mluvčí policie Marie Štrbáková. Vandalovi hrozí až roční vězení.

Zloděj sebral dvakrát tucet lahví alkoholu

Potřebné vybavení na nadcházející víkend se podařilo sehnat dosud neznámému pachateli v noci ze čtvrtka na pátek v jednom ze sklepů v suterénu domu na Varšavské náměstí. “Po předchozím poškození zámku vnikl do sklepní kóje a zde pak odcizil dvanáct lahví vína a dvanáct lahví tvrdého alkoholu. Majiteli způsobil celkovou škodu ve výši 7 500 korun. Hrozí mu až dvouletý pobyt za mřížemi,” uvedla Štrbáková.

Zloděj bral monitory

Zloděj během víkendu vnikl do kancelářských prostor na ulici Rokycanov. “Z konferenční kanceláře demontoval dataprojektor a z dalších volně přístupných místností odcizil minimálně dva monitory. Předběžná škoda byla vyčíslena na demdesát tisíc korun. Zda došlo ke krádeži dalšího vybavení, bude možno zjistit až následující pracovní den. Policisté se případem a jeho okolnostmi zabývají,” uzavřela výčet nejzávažnějších případů uplynulých dnů Marie Štrbáková.

roc jap

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské turistické boty z kvalitní nubukové kůže, skvělá obuv i do terénu a na houby.

Celá podešev je přišitá ke svršku, nehrozí rozlepení. Další pozitivum je pohodlí a polstrovaná kožená stélka.
V nabídce více barev i modelů.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc
otevřeno Po-Pá-9-18 hod.
So - 09-12 hod.
www.obuvhulman.cz
www.obuv-mustang.cz