Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 10.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ze svodky olomoucké policie

Krimi

31.3.2015

Autor: roc jap

Auto zůstalo bez nafty i navigace. ● Policie hledá kontejner. ● Žíznivec chtěl vybrat automat.

Auto zůstalo bez nafty i navigace

Krádež nafty z nákladního auta, zaparkovaného v areálu firmy v Bohuňovicích, vyšetřují olomoučtí policisté. “Zloděj tu vnikl do odstaveného nákladního vozidla s cisternou, ze kterého odcizil nejen navigaci, ale také dvě stě litrů motorové nafty. Způsobil celkovou škodu za čtvrnáct tisíc korun,” sdělila mluvčí policie Irena Urbánková.

Policie hledá kontejner

Plechový kontejner, další předmět, po kterém olomoucká policie pátrá. K jeho zmizení mělo dojít od poloviny ledna letošního roku do 23. března v Grygově. “Zatím neznámý pachatel odcizil plechový pozinkovaný kontejner o objemu 1 100 litrů, přistavený na ulici V Podlesí. Způsobil škodu za téměř 8 500 korun. V případě zjištění pachatele mu za přečin krádež hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi,” řekla Urbánková.

Žíznivec chtěl vybrat automat

Až dva roky vězení hrozí člověku, který se vloupal do nápojového automatu na autobusovém nádraží. “Poškodil na něm plech otevíracího křídla, ale do automatu se mu vniknout nepodařilo. Škoda byla vyčíslena na tři sta korun. V případě zjištění pachatele mu za výše uvedený přečin ve stadiu pokusu hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi,” uzavřela výčet nejzávažnějších případů uplynulých dnů Irena Urbánková.

roc jap

Reklama

U.S.G. POL s.r.o., Lékařská genetika

Katalog firem » Zdravotnictví » Genetika

LÉKAŘSKÁ GENETIKA * konsiliární ultrazvuková (UZ) vyšetření při podezření na vrozené vývojové vady (VVV) plodu nebo v případě vyššího rizika pro závažná genetická onemoc...