Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 9.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ze svodky olomoucké policie

Krimi

23.6.2015

Autor: roc jap

Spánek na lavičce se nevyplatil. ● Zapálil kontejnery, může jít do vězení.

Spánek na lavičce se nevyplatil

Devětačtyřicetiletý muž si včera odpoledne ustlal na lavičce v Blahoslavově ulici, aby si trochu odpočinul. “Neznámý pachatel měl využít jeho spánku a z náprsní kapsy bundy mu odcizil peněženku s osobními doklady a penězi v celkové hodnotě 9 tisíc korun. Policisté se okolnostmi případu zabývají,” uvedla k přípaedu mluvčí policie Marie Štrbáková.

Zapálil kontejnery, může jít do vězení

Škodu za necelých šestnáct tisíc korun způsobil neznámý pachatel včera dopoledne na ulici Na Luhu. “S největší pravděpodobností na konci ulice v blízkosti vodohospodářské budovy úmyslně zapálil zde odstavený kontejner na tříděný odpad, v důsledku čehož došlo k požáru dalších zde volně stojících čtyř PVC kontejnerů na tříděný odpad. Za přečin poškození cizí věci hrozí pachateli až jednoroční pobyt za mřížemi,” uzavřela výčet nejzajímavějších případů Marie Štrbáková.

roc jap

Reklama

HAngry farm - Heliport

Katalog firem » Hotely, ubytování » Penziony

Motorest se nachází na spojnici mezi Olomoucí a Šternberkem. V naší stylové restauraci Vám nabídneme jak široký výběr minutkových jídel, tak i hotová jídla a speciality našeho šéfkucha...