Reklama

Úterý 19. března 2024, svátek má Josef, venku je 1.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zfetovaný mladík převážel v batohu pervitin za milion. Místo slíbených pět tisíc může dostat deset let

Krimi

15.9.2014

Autor: mrt

Tyhle balíčky dovezeš do Olomouce a dostaneš pět tisíc. Mladý narkoman se dvakrát nerozmýšlel a kývl. Jenže na nádraží v cílové destinaci se nepotkal s kontaktem, který by od něj kontraband převzal, ale s policisty. A ti o zboží projevili značný zájem. Poslíčkovi teď hrozí deset let v cele.

Jednadvacetiletý mladík zaujal minulou středu hlídku celního úřadu ve vestibulu olomouckého hlavního nádraží. "Byl u něj proveden test na návykové látky. Protože se ukázal jako pozivní, přikročila hlídka i k bezpečnostní prohlídce mladíka. V batohu nalezli pracovníci celního úřadu dva sáčky s neznámou látkou," sdělila mluvčí policie Marie Štrbáková. Mladík byl následně eskorotván na policejní služebnu, kde byla také látka identifikována jako pervitin. "Jednalo se o jeden kilogram drogy. Z takového množství lze vytvořit zhruba pět tisíc dávek. Pokud budeme vycházet z ceny tisíc korun za gram, cena převážené zásilky měla hodnotu až jeden milion korun," doplnila Štrbáková, Muž podle ní přišel se zajímavou historkou, kterak se droga ocitla v jeho zavazadle. O převoz ho prý požádal neznámý člověk, dopravil ho do Prahy a posadil do vlaku. Poslíček měl inkasovat pět tisíc korun. Teď mu hrozí deset let vězení.

mrt

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip