Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 11.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zloději řádili v chatách. Odnesli televizory i záchod

Krimi

13.10.2014

Autor: mrt

Máte řádně zajištěnou chatu? S postupujícím podzimem totiž začíná sezona zlodějům, kteří mají opuštěné rekreační objekty obzvlášť rádi. O víkendu se o tom přesvědčilo hned několik majitelů chat. Zmizelo z nich úplně vše, dřevěná skříň, televize, nafta i záchod.

"Když v pátek odpoledne odjížděl majitel ze své chaty v katastru obce Bouzov, vše řádně zajistil a zamkl. V neděli odpoledne opět na chatu přijel, nestačil se však divit. Neznámý zloděj mu rozbil okenici a vnikl do chaty. Zde vše prohledal a odcizil veškeré rybářské náčiní, elektrický gril, plotýnkový vařič a zahradnické nářadí. Na pozemku stál ještě pracovní stroj, ze kterého odstranil zámek na palivové nádrži a odčerpal sedmdesát litrů nafty. Majiteli způsobil celkovou škodu za 26 tisíc korun," popsala mluvčí policie Marta Vlachová.
Podobný případ se odehrál i v Bukovanech. "Během měsíční nepřítomnosti majitele chaty v jeho objektu řádil zloděj. Vše řádně prohledal a velkou část zařízení odcizil. Mezi odcizenými věcmi byla mikrovlnná trouba, plotýnkový vařič, mini pračka, ždímačka, příruční elektrická pračka, manželská postel i s matracemi a rošty, televizor s DVD přehrávačem, chemický záchod, proutěná křesla, dřevěná komoda a další věci. Co nemohl odnést, tak poškodil, jako například čalouněnou sedací soupravu a pracovní desku v kuchyni. Nešťastný majitel celkovou škodu předběžně vyčíslil na devatenáct tisíc korun," popsala Vlachová.

mrt

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip