Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zora nevyužila proti Slavii euforii z poháru

Sport

1.3.2015

Autor: rhe

Házenkářky DHK ZORA Olomouc ve středu vyřadily v Českém poháru na sedmičky Sokol Poruba a na vítězné vlně se chtěly svézt i proti pražské Slavii. Vydrželo jim to v prvním poločase, ve kterém vedly 12:8, ale Slavia ještě stihla do poločasového hvizdu srovnat a v tom druhém už byla lepším týmem a v Olomouci zaslouženě zvítězila.

V podstatě celých dvacet minut prvního poločasu se družstva střídala v jednobrankovém vedení, nakonec to byla Zora, které se podařilo odskočit na rozdíl čtyř branek. Ale Slavia dokázala srovnat na poločasových 14:14.
Druhý poločas zahájila Chmelařová tím, že Slavii poslala do minimálního vedení 15:14. Krátce na to bylo vedení Pražanek už tříbrankové, ve 40. minutě to bylo už o šest (16:22). Olomoučankám se už nedařilo dotáhnout ve dvojnásobné přesilovce, jejich ztráta kolísala mezi třemi a šesti góly až do konce poločasu. Závěr pak zcela ovládly hráčky hostujícího týmu, které v závěru své vedení ještě zvedly a nakonec slavily devítibrankovou výhru.
"V prvním poločase plnily holky pokyny, které jsme si stanovili před začátkem utkání. Ve druhé půli jsme udělali chyby a dostali jsme čtyři góly, po tom se celá taktika rozpadla. Zkusili jsme hrát osobní obranu, která ale příliš nevyšla, jednalo se o moment překvapení. V posledních třech zápasech jsme narazili na těžké soupeře, se kterými jsme chtěli získat nějaké body, což se nám nakonec nepovedlo. Teď musíme ve zbylých utkáních bodovat. Ale myslím si, že Slavia dneska byla hratelný soupeř,“ řekl k utkání kouč Zory Jan Bělka.

DHK Zora Olomouc24:33DHC Slavia Praha
(14:14)
Nejvíce branek:Růžičková 6/4, Kalová 4, Hvostaľová 4/2 - Keclíková 10/5, Jonášová 8, Rezlerová 4.
Rozhodčí:Nezbeda, Zelenka.
Sedmimetrové hody:6/6 - 7/6.
Vyloučení:2 - 3.
Diváků:270.
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip