Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zora prohrála na Slavii a má brambory

Sport

24.5.2015

Autor: rhe

Házenkářky DHK Zora Olomouc v odvetě série bojů o bronz v českém play-off interligy prohrály na palubovce Slavie Praha 30:26, celkově skončil duel 2:0 pro sešívané a Hanačky tak zůstaly bez medaile. Postup mezi nejlepší českou čtyřku lze považovat za úspěch a další malý krůček vzhůru, po čtyřech letech bez play-off.

První gól druhého utkání o bronz vstřelila Hanačka Anna Gebre Selassie a bylo to jediné vedení Zory v zápase. Následně se spustil brankostroj slávistek, které v desáté minutě vedly 7:2, v 18. minutě navýšily svůj náskok na rekordních osm gólů.
Ten zopakovaly ještě v půlce druhého poločasu. Olomoucké hráčky závěr utkání ještě zdramatizovaly, když se tři minuty před koncem řádné hrací doby přiblížily na dostřel dvou branek. Domácí vzápětí kontrovaly a svůj náskok i vítězství potvrdily. Slávistky převzaly od prezidenta Českého svazu házené Aleše Pospíšila bronzové medaile.
"Do utkání jsme vstoupili ustrašeně a dělali jsme chyby, z nichž jsme se z prvního utkání nepoučili, a Slavia to bez milosti trestala. Bohužel nám nevyšel ani vstup do druhé půle a po deseti minutách to bylo opět o osm gólů. Začali jsme hrát až v samotném závěru utkání, kdy se velká ztráta hodně těžko maže, zvlášť když hrajeme proti Slavii, která má zkušenosti v bojích o medaile. Samozřejmě soupeřům gratuluji k zisku bronzu,“ řekl k zápasu trenér Zory Jan Bělka

DHC Slavia Praha30:26DHK Zora Olomouc
(17:12)
Nejvíce branek:Rajnohová, Stellnerová po 7, Keclíková 4/3 – Dostálová 4, Kubáčková 4/1, Berová, Gebre Selassieová po 3, Růžičková 3/1.
Rozhodčí:Nezbeda, Zelenka.
Sedmimetrové hody:4/4 - 2/2.
Vyloučení:1:0
Diváků:250.
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip