Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 1.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zvolte sedm divů Olomouckého kraje, nominace právě startují

Zprávy z regionu

3.3.2015

Autor: barsi

Máte v Olomouckém kraji nějaké oblíbené místo, které by podle vás zasloužilo ocenění? Ať už se jedná o dlouhodobou slabost nebo pouze krátkodobé vzplanutí, můžete jej přihlásit do ankety 7 divů Olomouckého kraje. Jejím cílem je propagovat zajímavá místa regionu včetně méně známých pamětihodností. Nominace můžete zasílat od března do května, v létě se pak bude hlasovat o vítězi.

Nominace do seznamu 21 pamětihodností, o kterých se bude hlasovat, probíhají prostřednictvím e-mailu olomouc@7divukraje.cz. Na ten je možné psát náměty včetně krátkého zdůvodnění, proč by právě dané místo mělo být do hlasování zařazeno. Na nominace do ankety probíhající od 1. března do 31. května naváže během letních měsíců samotné hlasování občanů. V září pak organizátoři vyhlásí výsledky.

Anketa 7 divů Olomouckého kraje se letos uskuteční potřetí. První dva ročníky uspořádal v letech 2011 a 2012 Olomoucký kraj. Později od pořádání ustoupil a v následujících dvou letech hlasování neproběhlo. Nyní se 7 divů kraje vrací s původním štábem, který celou akci organizoval. "Anketa měla už od svého vzniku velký úspěch a hlasovaly v ní tisíce účastníků. Přišla nám škoda v ní nepokračovat," říká Ivo Heger, který zajišťuje produkci celé akce. V prvních dvou dvou ročnících postupně zvítězila Přečerpávací vodní elektrárna Dlouhé Stráně a síť tras pro cyklisty Rychlebské stezky.

Organizátoři mají v plánu hlasování postupně rozšiřovat do dalších regionů České republiky. "Jednáme s dalšími kraji, které o 7 divů projevily zájem. Pokud se letošní ročník podaří, rozšíříme se napřesrok do dalších moravských regionů," říká Heger. Bližší informace k anketě najdete na nové adrese www.7divukraje.cz nebo na Facebooku

barsi

Reklama

OMEGA centrum sportu a zdraví

Katalog firem » Sport » Sportovní zařízení, centra

Sportovní komplex slouží všem, kteří hledají komplexní služby s nadstandardní úrovní kvality. Tenis, squash, badminton, fitness - vybavení Technogym, aerobik, H.E.A.T. program, Power Plate, Mi...