Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je -0.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dopravní peklo přichází: uzavírky v příštím týdnu ochromí Wolkerovu i tah na Šternberk

Zprávy z regionu

27.3.2015

Autor: Jan Procházka

Podjezd v Hodolanech, ulice Divišova a podstaná část ulice Wolkerova. Tři klíčové úseky, které budou od příštího týdne pro motoristy neprůjezdné. V případě Wolkerovy potrvají práce jen dva týdny, v Hodolanech se ale bude pracovat až do poloviny června. A objížďka vede přes Droždín a Bystrovany.

Rok 2015 bude rokem uzavírek, hlásili jsme už před měsícem. Olomoučtí řidiči si mohou smutně říct: "Je to tady." Od pondělí bude dva týdny zavřena ulice Wolkerova v úseku od křižovatky s ulicí Krapkovou po železniční přejezd. Uzavírku si vynutí oprava tramvajové trati. Je to sice nepříjemné, zavřený úsek se dá ale objet po vnitřním obchvatu, případně volbou jiné trasy. To pravé peklo ale nastane ve středu. Zavřen bude hodolanský podjezd a současně v jednom směru i ulice Divišova. "Jedná se o úsek od křižovatky s ulicí U Podjezdu po křižovatku s ulicí Edisonova," upřesnila mluvčí radnice Radka Štědrá. Podjezd bude zavřen kvůli rekonstrukci železničního uzlu Olomouc, tah na Šternberk pak kvůli výstavbě obchodního centra, budování nové tramvajové zastávky a přechodu. Auta by se sem měla vrátit až v půli června. Objízdná trasa nepotěší. Pro těžkou nákladní dopravu vede přes vilky na Bělidlech, osobní auta budou jezdit přes Droždín a Bystrovany.

Jan Procházka

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip