Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kam za sportem? Sportovní týden startuje ve čtvrtek basketbalem a končí v neděli hokejovým duelem s Plzní

Sport

31.1.2017

Autor: rhe

Už ve čtvrtek předehrává 17. kolo Basketbal Olomouc v Čajkaréně s béčkem Opavy. V pátek hraje Mora na Spartě. V sobotu hraje dva přípravné duely Sigma, a to se Šamorínem a Ružomberokem. Odpoledne hostí VK UP Olomouc Ostravu a Zora Olomouc Iuventu Michalovce. V neděli přijede do plecharény HC Škoda Plzeň.

Gólová radost Kohoutů po utkání s Karlovými Vary. Gólová radost Kohoutů po utkání s Karlovými Vary. Foto: www.hc-olomouc.cz/Karolína Martínková

Kohouti zkusí překvapit Spartu a v neděli potřebují zdolat Škodovku

O uplynulém víkendu získala Olomouc důležité čtyři body proti týmům, které jsou v tabulce za ní na barážových pozicích. V Pardubicích vyhrál HCO v nájezdech a doma proti Varům v prodloužení. Na třinácté místo tak mají Kohouti stále jedenáct bodů náskok, na desítku ale pořád ztrátu šesti bodů. Herman věří, že je boj o desítku stále otevřený.
V pátek jede Mora na Spartu. Hokejisté HC Olomouc hrají v O2 Aréně. Utkání má úvodní buly v 18:30.
V neděli pak hokejová Tipsport extraliga pokračuje 45. kolem. Kohouti hrají od 17:00 v plecharéně s HC Škoda Plzeň.

Osmnáctiletý záložník Martin Antl zatím velmi pozitivně zaujal v přípravných duelech za áčko. Vysloužil si i nominaci do ČR U19. Osmnáctiletý záložník Martin Antl zatím velmi pozitivně zaujal v přípravných duelech za áčko. Vysloužil si i nominaci do ČR U19. Foto: Jan Procházka

Sigma hostí v sobotu Šamorín a Ružomberok

Sigma zvládla v sobotu v Seredi porazit Spartak Trnava 2:0, když se trefili Zahradníček s Buchvaldkem. Nyní budou hrát olomoučtí fotbalisté s dalšími dvěmi slovenskými celky. V sobotu od 11 hodin se utkají se Šamorínem a od 13:00 s Ružomberokem. Oba duely se odehrají na umělém trávníku areálu Androva stadionu.

Manzia podepsal v Sigmě
Sigma dotáhla v tomto týdnu přestup Bidje Manzii z Dukly Praha, který na Hané podepsal smlouvu na 2,5 roku. Bidje Manzia je ofenzivní hráč, který může nastupovat na více postech. V pražské Dukle působil od roku 2014, na podzim 2015 hostoval v Sokolově. Reprezentoval Kongo v mládežnických výběrech, dvakrát nastoupil i za národní tým. "Je to hráč, který je adaptovaný, už tady je tři roky. Myslím si, že v Dukle se v zápasech, ve kterých jsme ho viděli, jevil velmi dobře. Naplňuje to i v prvních trénincích. Vytvořili jsme určitou konkurenci, přivedli jsme nového hráče do těch stojatých vod, takže by to měl být i impuls pro ostatní hráče,“ řekl pro www.sigmafotbal.cz trenér SK Sigma Václav Jílek.
"Chtěli jsme, pokud by měl přijít cizinec, aby to byl hráč, který už je adaptovaný ve středoevropském prostředí, ideálně v rámci České republiky. Protože tady jsou maličko jiné podmínky, než na které jsou zvyklí. Což Bidje splňoval. Když si vzpomenu na naše vzájemné utkání na jaře, tak tam nám působil obrovské problémy, kdyby se takhle prezentoval u nás, tak bychom byli rádi,“ dodal Jílek.

Házenkářky DHK ZORA Olomouc hostí v sobotu Iuventu Michalovce. Házenkářky DHK ZORA Olomouc hostí v sobotu Iuventu Michalovce.

Zora hostí Iuventu Michalovce

Házenkářky DHK ZORA Olomouc se v domácí hale pokusí porazit jednoho z největších favoritů na celkové vítězství československé interligy, Iuventu Michalovce. Duel začíná v sobotu v 17:30.

Volejbalistky hrají v týdnu dvakrát s Ostravou

Vysokoškolačky se v tomto týdnu dvakrát poměří s týmem TJ Ostrava. Ve středu hrají v Ostravě pohárové utkání a v sobotu uvidí Sportovní hala UP od 17 hodin utkání 17. kola volejbalové Uniqa extraligy mezi VK UP Olomouc a TJ Ostrava.

V Čajkaréně hraje ve čtvrtek Opava
Basketbal Olomouc v minulém kole vyhrál v Ostravě a nyní hostí ve čtvrtek v 17. kole 1. ligy v Čajkaréně béčko Opava. Zápas má úvodní rozskok v 19:00.

Vysokoškoláci nastoupí v Havířově
Basketbalisté SK UP Olomouc prohráli v 16. kole doma vysoko s Pardubicemi. V pátek mají utkání 17. kola první ligy na palubovce Startu Havířov. Zápas začíná v 19:30.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip