Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kam za sportem? Na Kohouty s Mountfieldem a Energií, Sigmu se Zbrojovkou nebo Vysokoškoláky s Pardubicemi

Sport

24.1.2017

Autor: rhe

Sportovní týden startuje už v úterý. Mora hraje dohrávku extraligového duelu, který odložila kvůli chřipkové epidemii. Hostí Mountfield HK. Ve středu přivítá Sigma doma v přípravě Brno, v pátek hrají basketbalisté SK UP Olomouc s Pardubicemi. V neděli pak Kohouti hostí v extralize Energii Karlovy Vary.

Na olomouckém zimáku je zase zima jako v kryokomoře. Diváky musí zahřát hokejisté svými výkony. Povede se jim to s Hradcem a Vary? Na olomouckém zimáku je zase zima jako v kryokomoře. Diváky musí zahřát hokejisté svými výkony. Povede se jim to s Hradcem a Vary? Foto: ČTK/Luděk Peřina

Kohouti hostí v dohrávce odloženého utkání Hradec Králové

V minulém utkání, které odehráli s Mladou Boleslaví, Kohouti zpočátku za soupeřem zaostávali, a už ve čtvrté minutě proto inkasovali první branku. "Nezačali jsme zrovna nejlépe a chvíli nám trvalo, než jsme se dostali do zápasového tempa,“ řekl Jan Eberle pro klubový web Mory.
V příštím utkání změří Kohouti síly s Hradcem Králové, kterému momentálně patří čtvrté místo. "Hradec je momentálně rozjetý, takže je hlavně nesmíme nechat určovat tempo hry a musíme hrát to, co chceme my. Oba předchozí zápasy byly vyrovnané a my do tohoto zápasu jdeme s tím, že chceme tři body,“ burcoval Jan Eberle. Zápas s Mountfieldem startuje v plecharéně dnes v 18:00.

V pátek hraje Mora na Dynamu

Mora jede do Pardubic. Hokejisté HC Olomouc hrají velmi důležitý zápas na ledě Dynama Pardubice. Utkání má úvodní buly v 18:00.

HCO potřebuje udolat Karlovy Vary

Hokejové Tipsport extraliga pokračuje 43. kolem. Kohouti hrají v neděli od 17:00 v plecharéně s Karlovými Vary.

Sigma hostí Zbrojovku a v Senci se střetne se Spartakem Trnava

O víkendu Hanáci doma porazili Fastav Zlín a prohráli s béčkem Trnavy. Nyní hrají fotbalisté Sigmy další přípravu s opět prvoligovým týmem. Ve středu od 11 hodin poměří síly na umělém trávníku areálu Androva stadionu se Zbrojovkou Brno.
V olomoucké sestavě bude tentokrát několik hráčů chybět. Pro nemoc stoper Aleš Škerle a útočník Tomáš Chorý, lehčí zranění nepustí do zápasu útočníky Václav Vašíčka a Jakuba Yunise, scházet také pořád bude Jakub Petr, který pokračuje v rekonvalescenci. Trenér Václav Jílek stejně jako v sobotu opět velmi pravděpodobně povolá některé z hráčů béčka.
V sobotu v 10:30 se pak v Seredi střetnou Sigmáci v přípravném zápasu se Spartakem Trnava.

Béčko hostí v sobotu rezervu Brna

V sobotu hostí na umělém trávníku Androva stadionu od 11 hodin béčko Sigmy vedené Augustinem Chromým rezervu Zbrojovky Brno.

SK UP Olomouc hostí Synthesii Pardubice. Basketbal Olomouc zajíždí k duelu 16. kola 1. ligy do Ostravy. SK UP Olomouc hostí Synthesii Pardubice. Basketbal Olomouc zajíždí k duelu 16. kola 1. ligy do Ostravy. Foto: Archiv

Vysokoškoláci mají doma Synthesii Pardubice, Basketbal Olomouc jede do Ostravy

Minulý pátek došlo na olomoucké derby, tentokrát v Čajkaréně, domovském stánku Basketbalu Olomouc, které i podruhé vyhrál nováček SK UP Olomouc. Zápas skončil výsledkem 81:72 ve prospěch UP.
V 16. kole 1. ligy basketbalu mužů hraje SK UP Olomouc doma, když v pátek hostí od 18:30 ve Sportovní hale UP celek Synthesia Pardubice. Druhý olomoucký tým Basketbal Olomouc hraje ve stejný den od 19 hodin v Ostravě s domácím Snakes.


Volejbalistky letí směr Kazaň

Volejbalistky VK UP Olomouc letí ve čtvrtek k odvetě poháru CEV do Kazaně. Zápas začíná v Rusku v 19:00. První zápas prohrály doma Hanačky s Kazaní 0:3.

Reklama

Mateřská škola 1. olomoucká sportovní

Katalog firem » Vzdělávání a školství » Jesle, Mateřské školy a centra, MŠ s cizojazyčnou výukou

Naše Mateřská škola - 1.Olomoucká sportovní s.r.o. byla slavnostně otevřena v září 2010. Naším hlavním heslem je - vytvořit pro děti prostředí takové, které jim bude připomínat dom...